Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Förgasare

Förgasaren var standard på de flesta fyrhjulingar långt in på 2010 talet då elektronisk bränsleinsprutning (EFI) till stor del ersatte funktionen för att förse motorn med bränsle. Förgasaren har som uppgift att förse motorn med en perfekt blandning av luft och bränsle och är en tämligen komplicerad produkt med mängder av inställningsmöjligheter.

Medans förgasare är en väl beprövad teknik för att förse motorn med luft och bränsle så är det inte helt ovanligt att förgasaren strular med svårstartad motor eller taskig gång som följd. Många förgasarrelaterade problem kan härledas till smuts och föroreningar i bränslet eller eftersatt underhåll. Många av de ingående delarna i en förgasare slits faktiskt av bränslet i sig som genom åren blivit mer och mer miljöanpassat och i och med det sliter det mer på komponenterna i förgasaren, det kombinerat med miljön en fyrhjuling ofta vistas och tankas i där det är stor risk för föroreningar och smuts i bränslet gör att många delar kan slitas med åren i förgasaren.

I vårt breda sortiment av erftermarknadsförgasare hittar du kompletta förgasare som du kan ersätta din originalförgasare med utan någon större modifikation eller justering, ett bra val för dig som snabbt vill få nytt liv i din fyrhjuling eller för dig som har en förgasare där tidigare ägare skruvat bort sig på.

Filtrera
45 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 45 produkter
Visar 45 av 45 produkter