Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Förgasarmembran

På de flesta fyrhjulingar med förgasare sitter det en membranstyrd trottel istället för en vajerstyrd som är vanligare på mopeder eller motocross maskiner.

Trotteln är den del förgasarnålen är fäst i och som går upp och ner i mitten av förgasaren och styr lufttillflödet samt bränsleblandningen från högfartsmunstycket på din fyrhjuling. En membranstyrd trottel öppnar och stänger sig genom det över och undertryck som bildas i insuget när du accelererar eller släpper gasen genom att spjället som är kopplat till gasvajern rör sig.

Membranet på en förgasare sitter under ett runt lock i toppen på förgasaren och är likt de flesta bränsledelar en del som drabbas av slitage och sprickor med åren, en membran i dåligt skick kan göra att maskinen går sämre eller till och med inte fungerar alls om membranet är punkterat.

Membran säljs antingen löst och då kan du skruva loss trotteln och bara byta membranet eller som en hel del komplett med trottel och då behöver du oftast bara flytta över förgasarnålen.

Filtrera
8 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 8 produkter