Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

UTV Plogpaket

Kompletta plogpaket till UTV och SXS modeller från välkända tillverkare, plogar av hög kvalitet i flera olika utföranden för att passa alla behov. Här finner du kompletta plogpaket som innehåller plogfäste, plogram och plogblad för att du snabbt ska komma igång med snöplogning med din UTV. Bland våra plogar från Kimpex och Iron Baltic finns flera olika modeller med funktioner för alla typer av användningsområden.

När du köper en plog till din UTV består dessa i regel av tre delar:

Plogblad

Plogbladet är delen som skjuter snön framför UTV'n, ett plogblad består i regel av en välvd plåt med glidskor och slitstål i underkant. Plogblad finns ofta i bredder mellan 150-180 cm till UTV där 180cm är den absolut vanligaste bredden.

Plogram

Plogramen är den del som länkar samman plogbladet med plogfästet som sitter fast i UTV'n, en plogram kan vara av så kallad center eller front typ, en centermonterad plogram sitter fäst rakt under fyrhjulingen medans en frontmonterad sitter i fronten, ofta strax under vinschen.

Plogfäste

Plogfästet är den del som sitter fastskruvad i UTV'n, antingen mitt under maskinen så kallt centerfäste, eller i fronten. I Plogfästet fästs plogramen med sprintar som är enkla att koppla till och från.

 

I våra kompletta plogpaket ingår samtliga delar som behövs för att du ska komma igång och ploga med din UTV, vi har modellanpassade plogfästen till de flesta modeller på marknaden. Söker du en plog till din UTV och vill lära dig mer kan du läsa mer om olika plogtyper och smarta plogtillbehör i vår omfattande plog-guide, läs mer här!

Filtrera
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 9 produkter
Visar 9 av 9 produkter