Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bensindunk Fästen

Här finner du bensindunkar och fästen för att montera fast en bensindunk på din fyrhjuling eller UTV.

Bränsledunkar monterade på fyrhjulingen har blivit allt populärare bland fritidsåkare och arbetare då det underlättar transport av bränsle direkt på maskinen. Med en dunk monterad direkt på din maskin har du alltid bränsle lättillgängligt och kan du antingen tanka fyrhjulingen eller tanka din motorsåg eller annan utrustning

Bränsledunkarna sitter ofta fast i ett snabbfäste som monteras fast på fyrhjulingens lastrack, en sedan tidigare monterad väska eller annan yta på maskinen, på snabbfästen kan sedan en bränsledunk på 3, 5 eller 10 liter sättas fast för snabb och enkel tillgång.

Vissa Bränsledunkar är modellanpassade för att matcha en specifik ATV Låda och passar då formen på väskan perfekt medans vissa bränsledunkar är av mer universal modell och passar på flera olika fyrhjulings och UTV modeller.

Filtrera
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 17 produkter
Visar 17 av 17 produkter