Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Länkagelager

Ett länkage är en led som sitter på Quad modeller som används i racing och länkaget gör att den bakre fjädringen kan få längre slaglängd för bättre fjädringsförmåga i motsatts till om stötdämparen hade varit monterad direkt i svingarmen. Ett länkage består oftast av en led med tre hål i där stötdämpare, svingarm och fyrhjulingens ram är sammankopplade.

Ett länkage är oftast extremt utsatt dels för stora påfrestningar av fjädringen och dels av lera och jord då det sitter tämligen oskyddat väldigt nära marken. Detta gör att länkagelager är några av de lager på en Quad som slits mest och behöver mest underhåll. Som regel bör lagrna smörjas med fett efter några timmars körning och lagrerna behöver bytas så snart det börjar bli glapp i dem om du vill att din Quad ska fungera optimalt.

Underhålls inte lagrerna eller byts när det behövs finns stor risk för större skador i själva länkaget eller stötdämpare och svingen.

För att se om ditt länkage glappar lyfter du upp din Quad så bakvagnen hänger fritt, be sedan en kompis lyfta upp och ned i bakaxeln och känn efter glapp, titta på bultarna i länkaget och se om någon glappar i förhållande till stötdämpare eller infästning i svingen.

Filtrera
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 9 produkter