Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tändstift

Tändstift behövs bytas emellan samband med service eller när det går sönder. Tändstiftet är det som sitter ned i toppen på motorn och som gör att bensinen antänds. För att fyrhjulingen skall gå bra är det viktigt att du har ett fräscht tändstift. Har du exempelvis ett smutsigt luftfilter kan den medföra att den får för mycket bensin och då blir tändstift sotigt.  Kontrollera benämning på ditt gamla eller läs i instruktionsboken för att få rätt tändstift. Varje tändstift har unika egenskaper och olika sorters gänga och längd.
Filtrera
62 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 62 produkter
Visar 48 av 62 produkter