Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tändstift

Stort utbud av tändstift till ATV, UTV och MC av hög kvalitet! Tändstiftet har som uppgift att antända luft och bränsleblandningen när denna når cylindern, för att detta ska fungera krävs att tändstiftet är i gott skick vilket kräver att det inspekteras och byts med jämna mellanrum.

Vi tillhandahåller framförallt tändstift från NGK, NGK brukar inte behöva någon närmare introduktion då det är världens största tillverkare av tändstift som ofta sitter originalmonterat på allt från fyrhjulingar till motorsågar.

När du väljer tändstift är det viktigt att du kontrollerar beteckningen som står på ditt befintliga stift och köper ett likadant då alla tändstift är framtagna specifikt för en viss modell av fordon. Om din maskin går dåligt trots byte av tändstift är det ofta en god idé att titta i instruktionsboken så att det stift som satt innan var korrekt, kanske har tidigare ägaren satt i fel stift av misstag? Det händer oftare än man kan tro.

För att din fyrhjuling ska gå optimalt krävs att tändstiftet är i bra skick, har du kört länge med ett igensatt luftfilter kan detta orsaka att motorn får för fet blandning med bensin och detta kan sota igen tändstiftet.

Inspektera tändstiftet med jämna mellanrum och byt dem vid service så kan du vara säker på att alltid ha en maskin som går optimalt. Det är också en god idé att ha ett par extra stift liggandes hemma till din maskin då tändstift till ATV och UTV i regel inte tillhandahålls av lokala biltillbehörsbutiken och du riskerar att bli stående med en maskin som inte startar bara för att du saknar rätt tändstift helgen du skulle ut och åka.

Filtrera
62 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 62 produkter
Visar 48 av 62 produkter