Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Variatorpackningar

Packningar till variatorn på fyrhjulingar och UTV modeller med remdriven, automatisk, växellåda (CVT). Variatorn är den del som sköter växlarna på många fyrhjulingar, den är ihopkopplad både med maskinens motor och drivlina och har några olika packningar och tätningar för att inte motorolja ska läcka in i variatorn från motorn eller smuts och dam ska komma in i variatorn utifrån.

De vanligaste typerna av variatorpackningar innefattar: Packningar mellan variatorns inre kåpa och motorblocket. Dessa packningar är till för att motorolja inte ska läcka ut ur motorn i anslutningen mot variatorn. Ofta är det två av dessa packningar, en främre som tätar motorblocket där slungkopplingen sitter och en bakre som tätar anslutningen där variatorn kopplas ihop med drivlinan.

På variatorns främre (Primär) och bakre (Sekundär) axlarn sitter det ofta packboxar som tätar axlarna där de går genom motorkåporna in i variatorn, eftersom dessa axlar roterar ständigt så sitter det packboxar som förhindrar att motoroljan läcker in i variatorn.

I den ytter variatorkåpan sitter det ofta en packning som tätar den yttre kåpan mot den inre, dess uppgift är framförallt att förhindra att smuts och vatten tränger in i variatorn utifrån.

Filtrera
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 34 produkter
Visar 34 av 34 produkter