Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Extraljus Kablage

Kablage och kontakter för extraljus och arbetsbelysning. För inkoppling av extra belysning på fyrhjulingar eller andra fordon används ofta kontakter med så kallad Deutsch, eller DT, kontakt. Detta är en standard som många lamptillverkare använder som fungerar mycket bra för belysning då det ger en säker och tät anslutning som är enkel att ansluta.

Många ledlampor som används som extraljus har Deutschkontakter monterade för att du ska slippa skarva egna kablar med kabelskor för anslutningen till en strömkälla. För Fyrhjulingar är användandet av färdiga kablage med deutsch kontakter ett smart val då kontakten enkelt kan kopplas ihop och ifrån om du vill demontera lamporna under tider på året de inte används så frekvent, en DT kontakt ger också en vältätad anslutning mellan kabel och lampa vilket passar bra för fordon som används i alla väder.

Bland våra kabelsatser hittar du framför allt två olika inkopplingstyper:

Relästyrda Kablage som kopplas mot batteriet:

Kablaget ansluts till fyrhjulingens batteri och styrs via en knapp som monteras vid förarplatsen, knappen skickar en signal till ett relä som i sin tur skickar ström från batteriet till extraljuset. Detta kablage är bra för dig som vill ha en mer fast montering av kablaget eller för dig som vill använda starka lampor som kräver en anslutningssats som klarar högre strömmar.

Cigg Kablage:

Många fyrhjulingar kommer som standard med en cigg-plugg monterad i karossen, en anslutning som gamla bilar hade för just en cigarettändare, denna kontakt kan olika typer av vanligt förekommande elektriska tillbehör anslutas till och vi har tagit fram kablage till cigguttaget som du enkelt kan ansluta extraljus på din ATV eller UTV med.

Detta kablage passar dig som bara behöver tillfällig extra arbetsbelysning under årets mörka perioder vid arbete i skogen eller snöplogning, du ansluter bara kablaget i cigg-kontakten och kopplar mot deutschkontakten på din lampa så är du igång. Detta kablage har en begränsning i hur starka lampor eller led-ramper som kan nyttjas då cigg-uttaget ofta är uppsäkrat till max 8-10 Ampere.

Dagens led-lampor är så effektiva så i regel räcker detta gott för att driva en led-ramp eller tå led extraljus.

Filtrera
20 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 20 produkter
Visar 20 av 20 produkter