Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Däck & Fälg

Här hittar du allt som rör däck och fälgar till ATV, UTV och Quad. Att byta ut originaldäcken och fälgarna på din ATV eller UTV är ett av de mest effektiva sätten att få en helt ny look på din maskin samtidigt som du kan förbättra framkomligheten och prestandan avsevärt.

De flesta fyrhjulingar och UTV modeller kommer utrustande med ganska allsidiga däck och fälgar för att passa alla typer av förare, körstilar och användningsområden. Ett av de vanligaste uppgraderingarna en ny ATV ägare gör är att införskaffa hjul som är bättre lämpade för det användningsområdet just den personen har, kanske kör du uteslutande i skog och mark med din maskin och behöver däck som ger god bärighet och grepp över stock och sten? Kör du mycket transporter på väg och söker ett däck som ger lägre bränsleförbrukning eller större fälgar som ger däcken bättre stabilitet i högre farter? Oavsett användningsområde och behov finns det idag däck och fälgar som är anpassade för att göra din körning roligare, säkrare och enklare.

Förutom ett stort utbud av däck och fälgar i alla tänkbara storlekar och modeller till alla fyrhjulingsmärken och modeller på marknaden tillhandahåller vi däcktillbehör och däckverktyg direkt anpassade till ATV och offroaddäck.

Kanske behöver du snökedjor om du använder din maskin för snöplogning under vintern och vill säkerställa att maskinen greppar bra i snö och is? Behöver du Spacers för att få plats med större hjul eller har du behov av en bandsats till din maskin för oöverträffad framkomlighet?

I vårt enorma sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva när det kommer till däck och fälgar på ATV och UTV fordon. Förutom ett brett sortiment av produkter har vi flera guider för dig som vill lära dig mer om allt som rör atv däck & fälg. Lär dig mer om ATV Däck, ATV Fälgar eller Bandsatser i någon av våra omfattande guider.

Filtrera
555 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 555 produkter
Visar 48 av 555 produkter