Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Slangklämmor

Slangklämmor för kylarslangar och alla andra tänkbara applikationer. Slangklämmor finns i flera olika utförande för att passa just ditt användningsområde och behov. Slangklämmor används för att säkra en slang på en anslutning på ett snabbt och smidigt sätt, slangklämman träs över slangen och skruvas eller kläms sedan åt för att hålla fast slangen ordentligt.

Slangklämmor är en förbrukningsvara som slits med tiden, byter du kylarslangar på en fyrhjuling eller UTV av äldre årsmodell är det en god idé att samtidigt byta slangklämmorna så du inte riskerar ett haveri efter att en slang lossnat olyckligt.

I vårt breda sortiment av slangklämmor hittar du både klassiska slangklämmor i rostfritt stål som skruvas åt samt slangklämmor som kläms åt med en speciell tång.

När du väljer en slangklämma så behöver du veta diameter på slangen som skall dras åt, ofta är kylarslangar på fyrhjulingar och UTV 18-22 millimeter varpå en slangklämma som motsvarar detta mått skall användas. Slangklämmornas mått anges med det minsta och största diametern den är lämplig att användas till. Använd inte en för stor slangklämma då delen som går ut på baksidan skruven kan ligga och skava om den blir för lång.

Filtrera
21 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 21 produkter
Visar 21 av 21 produkter