Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Variatorkåpa

Variatorkåpor och delar till variatorkåpan på fyrhjulingar eller UTV med remdriven växellåda (CVT). Variatorkåpan är den del som sitter ytterst över variatorn och har som uppgift att skydda variatorns delar mot smuts, damm och vatten.

Variatorn sitter i regel på höger sida på fyrhjulingar och variatorkåpan är ofta i plast. Mellan den yttre variatorkåpan och den inre sitter en packning som tätar för smuts och vatten, för att drivremmen ska få tillflöde av kylande luft som förhindrar remmen att bli överhettad har ofta variatorn luftintag och utblås som går upp under främre och bakre kåporna på maskinen, detta gör att variatorn inte suger in vatten även om maskinen körs i tämligen djupt vatten, olika fyrhjulingsmodeller har dessa luftintag och utblås placerade olika högt upp.

I variatorkåpan sitter ofta en avtappningsplugg som gör att du enkelt kan dränera eventuellt vatten som tagit sig in efter en lite för djup dykning.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter