Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Bromscylinder

Reparationssatser till bromscylindern på fyrhjulingar utrustade med hydrauliska trumbromsar. En bromscylinder sitter monterad inuti bromstrumman och är den del som pressar isär bromsbackarna mot bromstrumman när du trycker på bromspedalen.

Bromscylindern består i regel av två kolvar som sitter monterade i en liten cylinder inuti bromstrumman, fäst på bromsskölden. Bromscylindern är ansluten till en bromsslang med en banjobult och när du trycker på bromsen pressas kolvarna i cylindern isär och puttar på bromsbackarna som pressas mot bromstrumman varpå fordonets fart minskar.

Kolvarna inuti bromscylindern är tätade med gummiringar som förhindrar att bromsvätskan pressas förbi kolven och runt kolven sitter i regel små damasker som tätat mot damm och smuts.

Har du läckage av bromsvätska i bromstrumman eller dålig bromsverkan kan packningarna i bromscylindern vara slitna eller trasiga.

Oftast byter man både kolvarna, damm tätningarna och packningarna på samma gång för att undvika framtida problem.


Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter