Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Bensinkran

Många bensinkranar på fyrhjulingar går att renovera genom att man byter detaljerna i bensinkranen som slits med tiden, ofta sitter det gummitätningar och membran i din beninkran och dessa delar slits ut med tiden vilket kan resultera i läckage från beninkranen eller att bensinkranen kärvar så pass att den inte längre går att stänga av eller sätta på.

Har du en bensinkran som kan skruvas isär har vi oftast en packnings eller reparationssats till din bensinkran, i de flesta reparationssatserna ingår alla gummitätningar och packningar samt skruvar som åtgår för att renovera din bensinkran så den blir som ny igen.

Filtrera
45 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 45 produkter
Visar 45 av 45 produkter