Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kolv & Kolvkit

Kolvar, kolvringar och kompletta kolvkit till ATV, Quad och UTV modeller. På alla förbränningsmotorer är det en kolv och kolvringar som av den förbrända luft/bränsleblandningen skapar kompressionen som krävs för att motorn skall rotera.

Kolvar och kolvringar slits då de ständigt är i rörelse och behöver med jämna mellanrum bytas ut på offroad fordon som ATV och UTV. Olika motortillverkare har olika bytesintervaller på kolvar och det är vanligare med tätare intervaller på tvåtaktsmotorer än fyrtaktsmotorer.

En kolv kan slitas onormalt snabbt eller gå sönder, även kallat skära, om motorn haft otillräcklig oljenivå eller olja av för låg kvalitet. På en tvåtaktsmotor smörjs kolven och kolvringarna av tvåtaktsoljan som blandas i bensinen, på fyrtaktsmotorer är det motoroljan som skvätter på cylinderväggarna som smörjer kolv och ringar för att undvika skador. Är motoroljan för gammal och därmed förlorat sina smörjegenskaper kan det lätt orsaka skador på cylinder och kolv.

Filtrera
56 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 56 produkter
Visar 48 av 56 produkter