Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bränsletank

Bränsletank till ATV och UTV. Bränsletanken sitter ofta monterad framför eller under sadeln på fyrhjulingar och låg beläget under förarplatsen på en UTV.

En bränsletank har i regel några komponenter anslutna till sig, ofta sitter det en tankmätare i toppen på tanken som mäter bränslenivån, lågt beläget sitter utloppet för bränslet som manövreras via en bränslepump som ofta sitter i tanken eller en extern bränslekran för modeller med förgasare.

Vidare är bränsletanken utrustad med ett tanklock och sitter ofta fast i ramen på maskinen med gummiupphängda bussningar eller vibrations dämpade skruvar.

En bränsletank är ofta skyddad i underkant eller från sidorna av en typ av värmeskyddande folie då motorn i regel sitter väldigt nära bränsletanken, föra att skydda tanken mot denna värme reflekterar denna folie en del av värmestrålningen och vilket förhindrar att bränslet blir för varmt.

Filtrera
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 2 produkter