Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styrlager

Styrlager till fyrhjulingar. På de flesta ATV modeller med eller utan styrservo är styrstammen, delen som går från styret ner till infästningen för styrstagen, lagrat på två ställen. Mitt på styrstången brukar det sitta en bussning eller lagerhållare som stabiliserar styrstången och håller fast den i fyrhjulingens ram.

Längst ner på styrstågen sitter oftast ett lager som gör att styret lätt går att svänga åt sidorna. Om något av dessa lager eller bussningar börjar bli slitna eller har gått sönder kan styrningen upplevas som hackig eller trög, du kan också känna ett glapp framåt och bakåt när du bromsar eller gasar i styret. På fyrhjulingar med styrservo (EPS, Electronic Power Steering) är det extra viktigt att du håller uppsikt över lager och bussningar på styrstammen då glapp och slitage på dessa kan orsaka skador på styrservomotorn.

Filtrera
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 14 produkter
Visar 14 av 14 produkter