Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsljuskontakt

Bromsljuskontakter till bromsljusen på fyrhjulingar och UTV. För att bromsljuset ska lysa på ditt fordon när du trycker på bomspealen krävs det att en bromsljuskontakt aktiveras och skickar ström till lampan bak där bromsljuset sitter. Denna bromsljuskontakt sitter i regel monterad antingen direkt på huvudbromscylindern eller i nära anslutning ansluten med en fjäder eller vajer i bromspedalen.

Det förekommer både mekaniska och hydrauliska bromsljuskontakter, mekanisk har oftast en liten knapp eller sprint som dras i eller trycks på medans hydrauliska ofta sitter i en av banjobultarna som bromsslangen är fäst i huvudbromscylindern med.

Olika bromsljuskontakter har olika sätt att aktivera bromsljuset på, antingen så öppnar kontakten en krets och jordar då kabeln till bromsljuset som börjar lysa eller så stänger kontakten en krets och skickar ström från batteri eller generator till bromsljuset.

I vårt sortiment av bromsljuskontakter finns både modellanpassade kontakter som ser precis likadana ut som de som sitter på din maskin original men även kontakter av universaltyp som ofta kan fästas och kopplas på de flesta vanliga bromssystem med lite modifiering.

Filtrera
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 14 produkter
Visar 14 av 14 produkter