Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styrservodelar

Kompletta servostyrningssatser och reservdelar till din fyrhjuling eller utv's styrservo. Många nyare modeller av ATV och UTV har styrservo monterade från fabrik. Styrservo är en funktion som del underlättar styrningen men även mildrar effekterna av slag i styre eller ratt vid körning i tuffare terräng.

Styrservo på fyrhjulingar och utv är i regel byggda kring en elmotor, till skillnad mot bilar som ofta drivs av hydraulik, och fungerar genom att en elmotor sitter monterad på styr eller rattstången och motorn hjälper dels till att förstärka effekten av det styr eller rattutslag du gör med armarna och dels dämpar elmotorn kraften från slag på hjulen att fortplanta sig upp i styret.

Fyrhjulingar och UTV utrustade med styrservo gör körningen bekvämare och lättare då du inte behöver använda ren muskelkraft för att styra hjulen dit du vill i tuff terräng, servostyrning är speciellt bra för fordon som används under långa arbetspass där mycket manövrering krävs.

Styrservon på fyrhjulingar består ofta av ett par viktiga komponenter. Dels en elmotor som är monterad på styr eller rattstången som elektriskt hjälper till att förstärka kraften från styrutslaget, dels en kontrollbox som är kopplad mot styrservomotorn och fordonets Ecu eller motorstyrenhets som berättar för styrservon bland annat vilken hastighet fordonet har och anpassar trögheten i servon efter detta.

Filtrera
9 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 9 produkter