Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Startmotor

Reparationssatser för startmotorn på ATV och UTV. I vårt breda utbud av rep kit till startmotorn hittar du kompletta satser med startmotorkol med tätningar och lager eller lösa kol för att löda fast på kolbryggan på din startmotor. Ska du renovera startmotorn på din fyrhjuling eller Side by Side har vi flera olika satser med det som åtgår för att byta kolen i din startmotor.

I regel är det kolen i en startmotor som slits ut först varpå motorn tappar kraft eller slutar fungera, vill du inte byta hela din startmotor finns det ofta reparationssatser att köpa där kolen och kolbryggan som håller kolen ingår tillsammans med eventuella packningar för startmotorhuset. Med dessa kit kan du demontera din originalstartmotor och byta de slitna kolen för att få nytt liv i din startmotor. Tänk på att inspektera ytan som kolen löper emot på spolen så att de nya kolen får en god kontaktyta och säkerställ att startmotorn som ofta jordar i motorn har en bra jordpunkt som inte är rostig eller smutsig.

Filtrera
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 17 produkter
Visar 17 av 17 produkter