Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Accelerationspump

Acc pumpen har som uppgift att förse motorn med mer bensin när du accelererar hastigt. En accelerationspump sitter på fyrtakts motorer med förgasare och fungerar genom att en en stång som aktiveras av trottelhjulet trycker på ett membran när du drar i gasen snabbt, då släpper förgasaren en stråle med extra bensin genom ett separat munstycke. Membranet i acc pumpen har en tendens att gå sönder eller bli slappt med tiden vilket resulterar i att fyrhjulingen kan upplevas trög i accelerationen.

Accelerationspumpar sitter i huvudsak på Quad modeller anpassade för racing.