Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bränslepump

Bränslepumpar till ATV och UTV, både för modeller med elektronisk bränsleinsprutning (EFI) och förgasarmodeller. En bränslepump har i regel som uppgift att generera tryck för att bränslet från bensintanken ska nå spridaren i insuget eller förgasaren. På fyrhjulingar med elektroniskbränsleinsprutning sitter i regel en elektronisk bränslepump monterad i tanken på din maskin som suger bensin från tanken och skickar denna vidare via bränsleledningarna till spridaren som sitter monterad i insuget i anslutning till topplocket på din maskin. På ATV med bränslepumpen monterad i tanken sitter ofta ett bränslefilter monterat i botten av tanken som förhindrar smuts att dras in i pumpen eller fastna i bränsleledningarna eller spridaren.

Vissa modeller med elektronisk insprutning har däremot ett in-line bränslefilter av konventionell typ som du kan byta utan at demontera bränslepumpen, i dessa fall sitter oftast ett filter i plåt eller aluminium på bränsleledningen.

En typ av bränslepumpar används även på vissa fyrhjulingsmodeller med förgasare, oftast är detta en enklare typ av pump som genererar ett tryck genom ett membran so aktiveras av vakuum genom en slang kopplat till fyrhjulingens insug.

Filtrera
55 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 55 produkter
Visar 48 av 55 produkter