Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Kylare

Kylaren har som funktion att kyla ner motorn genom att kylarvätska passerar genom små flänsar i kylet varpå vattnet som värmts upp då det passerat motorn kyls av fartvind och kylfläkten på din fyrhjuling eller UTV.

De flesta moderna fyrhjulingar och UTV modeller är vätskekylda och har en kylare monterad i fronten som kyler motorn så att optimal arbetstemperatur uppnås. Det är mycket viktigt att din kylare är hel och i gott skicka för att din motor ska prestera optimalt och undvika att skadas, moderna motorer är ofta mycket känsliga för överhettning varför en skadad eller läckande kylare som gör att motorns temperatur blir för hög snabbt kan orsaka stora skador.

Det är också viktigt att kylarens kylflänsar hålls rena och raka för att luft skall kunna passarna genom flänsarna och kyla ner kylvätskan. Kylflänsarna är mycket tunna och känsliga för stötar och slag, så ska du rengöra kylaren bör detta göras varsamt för att förhindra skador, för högt tryck från en högtryckstvätt kan till och med böja kylflänsarna så att de fungerar sämre.

Äldre fyrhjulingar har i stället för en vattenkylare ofta en oljekylare som fungerar på samma sätt men där olja passerar genom kylaren från motorn i stället för kylarvätska, Det förekommer även fyrhjulingsmodeller som är luftkylda och dessa har varken olje eller kylvätskekylare utan i stället kyls motorn av luften kring motorn och cylindern är då oftast byggd med stora kylflänsar för att sprida värmen.

Tänk på att alltid använda kylarvätska/Glykol och rent vatten när du fyller din kylare.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter