Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vinschfästen

Vinschfästen för ATV och UTV för montering av vinsch fram eller bak på din maskin.

För att kunna montera en vinsch på fyrhjulingen så behöver man köpa till ett fäste som vinschen monteras på, de flesta moderna fyrhjulingar har en vinsch monterad från fabriken och då sitter redan ett vinschfäste till denna i fronten på maskinen.

Om din maskin saknar vinschfäste fram eller om du vill komplettera med en vinsch bak för att enklare kunna dra loss dig eller dra fram utrustning eller material finns det vinschfästen att köpa till de flesta fyrhjulingar och UTV modeller på marknaden.

Infästningsmått vinschfäste:

För fyrhjulingar och UV finns det framför allt två standardiserade infästningsmått för vinscharna, detta mått är de 4st hål som vinschen monteras fast i fästet med:

76x124 är det absolut vanligaste infästningsmåttet för ATV vinschar och återfinns oftast på vinschar mellan 2500-3500LBS, men vissa vinschmodeller med högre kapacitet har även denna infästning. Alla vinschfästen till fyrhjulingar har detta infästningsmåttför vinschen. Måtten avser bulthålen som vinschen fäst med i vinschfästet och är bredd x längd mellan hålen.

UTV vinschar har i regel en bredare vinschtrumma och infästningsmåttet är som standard ca 76x167mm. UTV vinschfästen har i regel detta infästningsmått.

Frontmonterat vinschfäste:

Ett frontmonterat vinschfäste sitter ofta i förberedda hål i fyrhjulingens ram framtill, ofta strax framför kylaren eller motsvarande. I detta fäste monteras sedan vinschens fästplatta och vinschen samt linstyrare/rullar. Ett frontmonterat vinschfäste kan även vara monterat med u-bultar i ramen framtill på din maskin.

Bakmonterat Vinschfäste:

De flesta vinschfästen för vinsch bak på en ATV eller UTV är anpassad för att sitta lågt monterat så att det inte ska vara i vägen för lastracket eller förvaringslådor bak. Fästet monteras i regel strax ovanför dragkroken bak och ibland byggs detta vinschfäste ihop med en dragkroksförlängare för att få plats med både vinsch och drag. Ett bakomonterat vinschfäste är i regel anpassat för en vinsch med 76x124mm infästningsmått och en storlek på 2500-3500LBS, ofta omsluter dessa vinschfästen hela vinschen vilket betyder att en för stor vinsch med för stort vinschhus inte kan användas.

vill du lära dig mer om vinschfästen kan du läsa mer i vår vinschmonteringsguide

Filtrera
112 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 112 produkter
Visar 48 av 112 produkter