Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styrstag

Styrstag till ATV och UTV. Styrstagen är den del som kopplar ihop styrstången och hjulet och är den som vidareför kraften från när du vrider på styret eller ratten till hjulen som får fordonet att ändra riktning. Styrstagen har kulleder, så kallade styrleder, monterade i var ände för att kunna följa hjulens vinkling och den individuella fjädringsvägen vid körning i ojämn terräng.

Ett styrstag säljs i regel komplett med styrleder och på fyrhjulingar säljs dem i regel som satser med två stag komplett med styrleder för att byta på båda sidor på din maskin. Styrlederna är i regel likadana på höger och vänster sida men styrlederna kan skilja sig mellan den inre och yttre leden och ha olika gängrotation där de skruvas på styrstaget.

På UTV som oftast har en rattstång kopplad till en styrväxel för att sköta styrningen är styrlederna i regel fastskruvade i styrväxeln i innerkant och ledade med en kulled i ytterkant, på UTV skiljer sig ofta höger och vänster sida av styrstagen då rattväxel oftast inte är monterad centrerat i fordonet.

Filtrera
83 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 83 produkter
Visar 48 av 83 produkter