Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Skärmkanter

Skärmkanter sitter ofta längst ut på kåporna som sträcker sig över hjulhusen på din ATV eller UTV och fungerar dels som en förlängning till skärmen för att fånga upp mer lera och smuts för att förhindra att föraren blir smutsig vid körning i terräng.

Dels fungerar skärmkanterna som ett skydd för de större plastkåporna som i regel sträcker sig över hela fordonets bredd för att förhindra att dessa kåpor går sönder vilket betyder mer tidskrävande och kostsamma reparationer.

Skärmkanterna tar helt enkelt smällen om du kör in i ett träd eller för nära ett hinder. Många skärmkanter är på grund av detta fästa med plastclips för att de ska lossna istället för att gå sönder om du kör i något vilket också sparar både tid och pengar i reparationer.

Skärmkanter är olikt skärmbreddare en originalmonterad detalj som du bör se till är hela så de skyddar kåporna som tänk.

Skärmbreddare i sin tur är ofta fästa utanpå eller istället för skärmkanterna och fungerar i stort på samma sätt men ger ett bredare skydd för lera, speciellt om du monterat på större hjul på din maskin.

Filtrera
14 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 14 produkter
Visar 14 av 14 produkter