Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Slagstål

Slagstål till ATV och UTV slaghackar. I vårt sortiment av slagstål hittar du både hammarslagor och y-slagor till flera olika modeller av slaghackar för fyrhjulingar. Ofta har olika tilverkare av slaghackar olika mått eller storlekar på slagstålen, i vårt sortiment hittar du stål till de flesta vanliga slaghacksmodeller på marknaden. Vi tillhandahåller både lösa slagstål, komplett satser med slagstår och monteringsdetaljer samt kit med alla slagstål och monteringsdetaljer som åtgår om du vill byta från hammarslagor till y-slagor på din maskin.

Till ATV Slaghackar finns det framförallt två olika typer av slagstål att välja på:

Hammarslagor:

Hammarslagor är slagstål som ser ut som en sked, de har en platt anläggningsyta mot materialet som skall klippas och ger ett rakt och fint snitt över gräset. Hammrslagor används framför allt när du vill ha ett finare klippresultat och är lämpligt att köra på ytor som klipps och underhålls regelbundet. Hammarslagonas anläggningsyta mot materialet blir större än y-slag vilket påfrestar slaghackens motor mer, kör du i för överväxt underlag, med inblandning av sly eller buskar eller blött och högt gräs kan hammarslag bli för tungt för slaghacken att dra runt och du kan behöver höja klipphöjden och sänka hastigheten ordentligt.

Y-Slagor:

Y-Slagstål ser som namnet antyder ut som ett ”Y”, fast upp och ner. Y-Slagor består av två stål som sätts ihop och kan rotera fritt från varandra, y-slagor ger ett lite grövre klippresultat men ger mindre friktion mellan materialet och påfrestar därmed motorn mindre. Kör du en slaghack med mindre motorstorlek och ska klippa en yta som inte blivit underhållen på länge eller är kraftigt överväxt med inbladning av buskar och sly är y-slagor att rekommendera.

Både hammar och y-slagor finns i flera olika utföranden och från olika tillverkare, vissa slaghackar kan bara använda en typ av slagstål då infästningarna i valsen kräver ett visst utföranden av slagstål. När du köper nya slagstål tänk på att köpa liknande slagstål som sitter monterat idag, eller byt alla slagstål samtidigt. Monterar du slagstål med olika vikt kan du få obalans i valsen vilket kan orsaka oönskat slitage på lager och bussningar. Kontrollera också skicket på dina slagstål med jämna mellanrum då sönderslagna slagor också kan orsaka obalans i valsen samt försämrat klippresultat.

Filtrera
15 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 15 produkter
Visar 15 av 15 produkter