Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vajerstyrning

Vajerstyrning och vinschrullar till vinschar på ATV och UTV. En vajerstyrning är den del som sitter monterad framför vinschen och har som uppgift att styra vinschvajern eller linan in mot vinschens trumma.

Vajerstyrningar förekommer i några olika varianter och lämpar sig därför för olika användningsområden. De två vanligaste typerna av vajerstyrning är:

Vinschrullar:

En vajerstyrning som har fyra rullar som är lagrade med plastbussningar på en bult eller axel, rullarna avlastar vinschvajern eller linan och hjälper till att föra in vajern mot vinschtrumman för att den ska rulla upp sig i jämna lager. Denna vajerstyrning fungerar både tillsammans med stålvajer och syntetlina. En vajerstyrning med rullar är lämplig att använda om man ofta vinschar i vinkel neråt då flera vinschrullar har en grövre under rulle som fördelar belastningen av linan eller vajern på ett större område.

Hawse/Syntetvajerstyrning:

Denna typ av vajerstyrning är ofta helt fräst i ett stycke aluminium och har en jämn fasad kant runt hela styrningen som lämpar sig väl för användning i offroadkörning där man behöver vinscha sig loss i flera olika vinklar och vill ha en jämn yta som linan kan löpa kring. Denna typ av styrning används endast tillsammans med syntetlina.

Förutom de två olika modellerna av linförare förekommer det olika bredd på styrningen beroende på vilken vinschstorlek den sitter på, standardmåttet på nästan alla vinschar är ett centrummått där bultarna till linstyrningen fästs i vinschens platta eller vinschfästet på 125mm, förutom detta förekommer det bredare styrningar på UTV vinschar på 168mm, oftast på UTV vinschar över 4500 LBS dragkapacitet, samt några mindre linstyrningar som är 110mm.

Vill du lära dig mer om vajerstyrningar och vinschvajrar kan du läsa vår guide!

Filtrera
23 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 23 produkter
Visar 23 av 23 produkter