Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Växelförararm

Växelförararm och stag till växelföraren på fyrhjulingar och UTV. En växelförararm sitter normalt på maskiner med en automatisk växellåda med remdrift (CVT) och är den del som kopplar ihop staget som går från växelspaken till en utgående axel på växellådan.

Växelförararmar har normalt splines i den ände som ansluter till växellådsaxeln och en bultfattning i andra även där leden från växelstaget monteras. De flesta växelförararmar som är originalmonterade på fyrhjulingar och UTV modeller är tillverkade i aluminium och är därför känsliga om skruven som säkrar splines anslutningen på växellådsaxeln blir lös, då kan splinsen snabbt slitas ut och du förlorar då växelverkan.

För att växlarna ska gå smidigt på din maskin och växelspaken ska komma i rätt läge i förhållande till axelns och därmed växellådans läge krävs att armen sitter i rätt läge och inte har slitna eller förstörda splines

Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter