Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Krängningshämmare

En krängningshämmare är ett ledat stag som vanligtvis sitter i bakre länkarmarna/a-armarna på fyrhjulingar eller UTV med delad bakaxel (IRS). Stagen består oftast av en lång arm som sitter i gummibussningar i ramen bak som går mellan höger och vänster sida på fyrhjulingen, i ändan på denna arm sitter oftast ett dubbelledat stag mellan armen och undre a-armen. Krängningshämmarens syfte är att förhindra att det ena bakhjulet kan fjädra ut eller in för mycket i förhalande till det andra hjulet.

Genom Krängningshämmarna så begränsas fjärdingsvägen för bakhjulen individuellt utan att förlora fördelarna med följsamhet i terräng som en konstruktion med delad bakaxel ger. Krängningshämmarna är framförallt till för att hålla ditt fordon stadigt i högre farter.

Det förekommer även krängningshämmare för främre fjädringen, detta används framförallt på Quads och sportmodeller som har en stel bakaxel men där man behöver stabilitet i högre farter för framvagnen.