Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Skidspårdragare

Skidspårdragare och spårsläde till ATV och Snöskoter för dig som vill kunna dra ett eget längdskidspår för träning hemma eller för den mindre föreningen som behöver ett smidigt och lättanvänt redskap för att dra ett spår åt medlemmarna när snön äntligen lagt sig.

En spårsläde för fyrhjuling eller snöskoter kopplas enkelt på maskinens drag med antingen skoterdrag eller 50mm dragkula och dras efter för att packa till och dra spår för klassisk längdskidåkning. Spårslädarna finns i olika utföranden och storlek för att passa både enkel användning hemma eller skidföreningen som ska dra ett spår på motionsslingan.

Alla spårdragare kan lastas med extra vikter för att packa till snön för att ge bra stavfäste.

Skidspårdragare och slädarna till fyrhjuling och snöskoter är av universal modell och är framtagna för att fungera på alla märken och modeller.