Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Dragstart

Komplett dragstart och reparationssatser till dragstarten på din fyrhjuling. Många äldre fyrhjulingar har som komplement till elektrisk start även en dragstart, även kallat magnapull, för att du ska kunna få igång maskinen om batteriet laddat ur eller startmotorn gått sönder.

Dragstarter förekommer framförallt på ATV modeller med motorstorlekar upp till ca 500 kubik men det har förekommit större modeller med dragstart som komplement till elstart. Dragstarten består av ett draghandtag kopplat till ett snöre som är uppvirat på ett fjäderbelastat hjul, när du drar i dragstartshandtaget greppar dragstarten tag i en medbringare på vevaxeln som får motorn att rotera.

Den vanligaste delen som slits på en dragstart är snöret, det är viktigt att försöka hålla snöret torrt och skydda inloppet där snöret går in i dragstartskåpan mot fukt och smuts då detta snabbt kan försvaga snöret.

En dragstart på en fyrhjuling är lite annorlunda att dra i än en motorsåg till exempel då motorvolymen på maskinen ofta kräver att en viss teknik används för att orka dra igång motorn, de flesta fyrhjulingar med dragstart har ett dekompressionsläge på avgaskamaxeln som minskar kompressionen i motorn vilket hjälper dig att orka dra runt motorn. För att få igång en fyrhjuling med dragstart drar man ofta i dragsnöret försiktigt tills man kommer till dekompressionsläget, när motorn är i detta läge gör man ett kraftigt drag för att få motorn att börja rotera.

Filtrera
20 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 20 produkter
Visar 20 av 20 produkter

Dragstart

Denna guide för renovering av din dragstart avser Polaris ATV, tillvägagångssättet är däremot snarlikt på de flesta ATV