Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Bromsok

Stort utbud av reparationssatser till bromsoket på ATV & UTV. På många fyrhjulingsmodeller kan man köpa reparationssatser för att byta packningarna i bromsoket och få nytt liv och känsla i bromsarna. I regel är det gummitätningarna och packningarna i ett bromsok som slits ut och går sönder med tiden, till många större tillverkare v fyrhjulingar och UTV finns det rep satser för att byta samtliga tätningar och packningar i bromsoket i stället för att byta hela oket.

I de flesta rep satserna ingår samtliga packningar för att renovera ett bromsok men på vissa modeller säljs varje packning individuellt, i regel är det ätningarna som omsluter kolven som är de kritiska delarna som ska hålla tätt men går gummitätningarna för glidbultarna hål på så kommer bromsoket sakta men säkert få försämrad funktion och bromsverkan så om du ska demontera ditt bromsok och laga det är det en god idé att byta samtliga packningar samtidigt.

Filtrera
42 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 42 produkter
Visar 42 av 42 produkter