Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Slaghack

Slaghack till ATV och UTV för underhåll av grönytor och ängar. I vårat breda sortiment av slaghackar av hög kvalitet hittar du garanterat en maskin som underlättar underhållet och betesputsningen av hagar och grönytor hemmavid med din fyrhjuling.

Kraftigt tillverkade slaghackar av hög kvalitet med komponenter från kända tillverkare underlättar arbetet hemma på gårdsbruket. Kan användas bakom alla sorters fyrhjulingar och UTV, minst 400 till 500 kubik och fyrhjulsdrift rekommenderas däremot för att enkelt kunna förflytta maskinen i kuperad terräng utan risk för överdrivet slitage på dragfordonet.

En slaghack, även kallat betesputs, till ATV är ett fristående redskap som slår sönder gräs, mindre sly och vass på ängar eller överväxta grönytor. Detta redskap kallas ofta antingen slaghack eller betesputs, ofta menar man samma sak men rent praktiskt är Slaghack eller slagklippare korrekt namn då det avser ett redskap med en axel som går horisontellt mot underlaget med lösa klippknivar, ofta av hammarslag eller y-slag typ, och roterar snabbt för att slå sönder och klippa av materialet som skall klippas. En betsputs å andra sidan är mer lik en gräsklippare som även det finns som redskap till fyrhjulingar men slaghackar är i regel populärare då det ger ett tillräckligt fint klippresultat och är bättre anpassade för körning i kuperad eller överväxta ytor.

I vårt sortiment av slaghackar hittar du både slaghackar som dras bakom fyrhjulingen vilket lämpar sig väl för större ytor som skall klippas där det finns svängrum, men även frontmonterade slaghackar som är väl lämpade i trånga utrymmen eller där det är dåligt med svängrum för att jkomma åt och klippa överallt.

Vi har sålt slaghackar till fyrhjulingar och UTV i många år och de modeller vi har i sortimentet är väl beprövade och har alla kvalitetsmotorer från Briggs & Stratton och finns i olika utförande, med eller utan el start, med större motorer eller som frontmonterade modeller för att passa alla behov.

Söker du en kraftig och pålitlig slaghack till din ATV eller UTV för att enklare kunna underhålla dina grönytor och vill lära sig mer? Läs mer om bra saker att tänka på vid val av ATV slaghack i vår guide!

Filtrera
8 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 8 produkter