Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styren

Styre till ATV och Quad modeller. Har du råkat ut för en olycka och böjt styret på din ATV hittar du flera olika typer av ersättningsstyren här. Vi har många olika modeller av styren i både originalutföranden med samma böjning som ditt nuvarande styre, innan det blev tillknycklat vill säga, samt styren av eftermarknadsmodell av kraftigare varianter anpassade för tävlingskörning och racing.

Normalt är ett styre på ATV, Quad och MC 22mm i diameter, detta är en standard som alla tillverkare följer då det blir enklare att tillhandahålla gummihandtag och andra tillbehör till styret.

Det finns så kallade ”Fat-Bar” styren som man kan köpa som uppgradering och som sitter på vissa racingmodeller av ATV och Quad, dessa styren har i regel en grövre diameter vid infästningen i styrstammen och kräver därför andra styrfästen och överfall för att monteras, ute vid handtagen är dessa styren däremot 22mm likt alla andra styren för att man inte ska behöva byta alla utrustning som sitter monterad på styret.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter