Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Värmesköld

Värmesköldar till avgasröret på ATV, UTV, MC och Snöskoter. Fyrhjulingar, motorcyklar oh snöskotrar är i regel väldigt kompakt byggda, detta medför att motor och avgasrör är placerade både i nära anslutning till föraren och komponenter som inte trivs i den höga värme som motorn genererar.

För att förhindra skador på kablar, slangar, kåpor eller andra komponenter och för att föraren inte ska bränna sig sitter ofta värmesköldar av olika typer monterade kring avgassystemet och närliggande kåpor och karossdelar.

En värmesköld kan bestå av en plåtsköld som monteras direkt på grenröret och fungera som ett direkt skydd för att föraren inte ska bränna sig vid direktkontakt med röret, ett sådant skydd absorberar dessutom värmen och sprider den på ett större område vilket hjälper till med nedkylningen.

Det förekommer även värmesköldar med isolerande och reflekterande material, ofta i form av klisterark som fäst på insidan kåpor, under bränsletanken eller på andra ytor som behöver extra skydd mot värmestrålningen. Värmesköldar av denna typ är ofta utsatta för hög värme vilket sliter på dem och efter en tid kan de slitas ut eller ramla av och behöver då ersättas föra att inte riskera att komponenter i motorrummet eller karossen skadas.

Förutom de rent skyddande fördelarna av korrekt användning av värmesköldar kan man applicera värmeskydd av typen klisterark på eller kring bränsleledningar och bränsletank för att på så sätt minska uppvärmningen av bränslet som i sin tur kan ge maskinen högre effekt då rätt tempererad bensin ger bättre förbränning än uppvärmd, skyddandet av bränsleledningar och liknande kan också avhjälpa problem med att bränslet i ledningarna förångas vilket orsakar tjuvstopp som kan vara svåra att felsöka.

Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter