Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Styrdämpare

Styrdämpare till ATV och Quad modeller som gör att du kan ställa in så att fyrhjulingen inte blir så nervös i styrning. En styrdämpare monteras på styrstången och fästs i ramen på din maskin och fungerar som en stötdämpare för styrstångens utslag, den tar upp smällar i styret och motverkar hastiga rörelser som kan uppkomma om man framför din fyrhjuling i högre farter.

En styrdämpre monteras oftast på Quad modeller som framförs på asfalts eller grusvägar i högre farter, låga och breda Quad modeller är ofta lite nervösa i styrningen och kan ofta spåra lite i framvagnen, speciellt om man kör med slicks eller vägdäck. Med en styrdämpare blir styrningen mindre känslig och åkturen bekvämare och säkrare.

Filtrera
Filtrera
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 1 produkt