Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Timmervagn

Timmervagnar i olika prisklasser och utförande för ATV och UTV.

Med våra timmervagnar får du helt nya användningsområden för din ATV och kan på ett snabbt och enkelt sätt få med dig stockar från gallringen eller de där vindfällorna som du gått och retat dig på hela hösten.

Med en timmervagn till din ATV kommer du smidigt fram i skogen utan att göra någon större åverkan på marken vilket underlättar underhållet av skogen då du kan köra nästan året runt, även när det är blött i marken.

En ATV timmervagn kan antingen handlastas eller lastas med hjälp av vajerkran och klarar i regel mer last än man tänker sig, har du ett mindre skogsbruk eller gård och enkelt vill kunna sköta underhåll och enklare gallring själv är en timmervagn till din fyrhjuling eller UTV ett utmärkt redskap som hjälper dig förflytta stockarna från skogen till vedbacken.

Timmervagnarna finns med eller utan kran i flera olika utföranden för att passa alla typer av behov.