Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Choke

En choke sitter på fyrhjulingar med förgasare och har som uppgift att förse motorn med mer bensin vid start och används framförallt under kall väderlek.

Choken fungerar genom att en ventil som ofta sitter från sidan på förgasaren öppnar en kanal i förgasaren och släpper till mer bensin till motorn.

Choken på de flesta fyrhjulingar manövreras från styret genom en vajer som går från ett litet handtag på styret, vajern drar i sin tur i en liten mässingsventil med en spets som öppnar eller stänger kanalen i förgasaren.

En chokeventil är en del som ofta strular på fyrhjulingar då de i regel används tämligen sällan, detta gör att choken ofta blir trög och smuts eller föroreningar i bensinen kan snabbt göra att chokekanalen sätter igen.

Har du problem med att choken på din fyrhjuling är trög eller att funktionen har försämrats är det en god idé att skruva loss chokeventilen och rengöra kanalerna i förgasaren samt vid behov byta chokeventilen. I samband med detta är det också en god idé att byta chokevajer samtidigt.

Filtrera
13 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 13 produkter
Visar 13 av 13 produkter