Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Reparationssats Förgasare

Stort utbud av reparationssats för att renovera förgasare. I satserna ingår det delar som du normalt behöver byta när du renoverar en förgasare.

En smutsig förgasare eller läckande förgasare kan göra att din fyrhjuling går dåligt eller är väldigt svårstartad.

Har du problem med att förgasaren flödar över och bensin rinner ut i evakueringsslangen undertill är det stor sannolikhet att flotörnålventilen eller sätet är slitet eller trasigt och behöver bytas ut.

I våra reparationssatser till förgasare ingår de flesta delar som blir utslitna med tiden så att du ska kunna få nytt liv i din maskin igen.

Förgasaren är ofta roten till en hel rad med problem på äldre fyrhjulingar då den ständigt utsätts för bensin som sliter på packningar och mässingsdetaljerna i förgasaren, orenheter och annat smuts som följer med bensinen bidrar också till att munstycken och ventiler i förgasaren kan sätta igen och göra din fyrhjuling svårstartad eller orkeslös.

Filtrera
239 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 239 produkter
Visar 48 av 239 produkter