Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Lagersats Differential

Lagersatser till främre differentialen på ATV och UTV. För att fördela kraften från motorn ut till hjulen på din fyrhjuling sitter det vinkelväxlar mellan hjulen där drivaxlarna går in.

Den främre av dessa vinkelväxlar kallas differential, eller bara diff, och har i regel olika slutväxeln bak förmågan att låta ett av hjulen rotera snabbare eller långsammare än det andra.

Differentialens funktion är att underlätta för dig att svänga med fyrhjulingen då en stel vinkelväxel gör att styrningen blir tyngre och slitage på både maskinen och underlaget blir högre.

I diffen sitter det drev på axlar och dessa är lagrade med kullager, där kardanaxelns medbringare går in i differentialen och där drivaxlarna monteras sitter det packboxar som förhindrar olja från att läcka ut och smuts och vatten att tränga in.

Våra lagersatser innehåller alla nödvändiga lager, packboxar och tätningar för en fullständig renovering av den främre differentialen på din fyrhjuling eller UTV.

Filtrera
28 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 28 produkter
Visar 28 av 28 produkter