Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Cylinderfotspackning

Cylinderfotspackninar till ATV och UTV. En cylinderfotspackning sitter mellan cylindern och motorblocket och tätar denna anslutning för att inte olja eller kylarvätska ska läcka in i förbränningsrummet eller ut från cylinder eller för den delen blandas i kyl eller oljekanalerna i cylindern.

En cylinderfotspackning är i regel tillverkad i en typ av pappersmaterial och det rekommenderas att byta denna om cylindern demonterats för att säkerställa en tät anslutning vid återmontering. På encylindriga motorer sitter det en cylinderfotspackning medans det på tvåcylindriga antingen sitter en packning per cylinder eller en stor som täcker båda cylindrarna.

När du byter din cylinderfotspackning är det mycket viktigt att du skrapar bort alla rester av den gamla packningen på både motorblocket och cylindern då även de minsta rester av den gamla packningen som lämnas kvar kan orsaka läckage.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter