Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Bromsokskolv

Kolv till bromsok på ATV och UTV Modeller med hydrauliska skivbromsar. Bromsokskolven sitter i bromsoket och är den del som pressar på bromsbeläggen när du trycker på bromspedalen.

I regel är bromsok på fyrhjulingar och ATV enkolvsok och det sitter då bara en bromsokskolv per bromsok.I vissa fall förekommer bromsok med fler antal kolvar, framförallt på racing modeller eller UTV modeller med hög motorstyrka.

Kolven på ett bromsok är tätad genom en eller flera gummitätningar som sitter i bromsoket, dessa tätar mellan kolven och oket så att inte bromsvätskan rinner ut. Har du läckage vid bromsokskolven är det en god idé att demontera kolven, normalt är det bara att dra ut den försiktigt efter att du släppt trycket i bromssystemet, och byta packningar.

Har bromsokskolven skador på sig behöver även kolven bytas. Det räcker med mycket små rispor i kolven för att skapa läckage så hantera kolven varsamt och byt ut vid behov.

Filtrera
16 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 16 produkter
Visar 16 av 16 produkter