Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Slang

Söker du däck eller slang till din ATV, UTV, vagn, gräsklippare, snöslunga eller skottkärra? Hos oss hittar du ett stort sortiment av slangar i olika storlekar och utföranden för att passa alla däck och fälgkombinationer.

En ATV eller UTV har i regel slanglösa däck, beteckningen ”TL” syns ofta i däckinformationen vilket betyder ”tubeless”. Detta betyder att däcket tätar direkt mot fälgen.

Man kan däremot montera slang i alla ATV däck om man vill eller behöver, kanske har ditt däck fått en skada som gör att det blivit en pyspunka? Eller vill du köra med riktigt lågt däcktryck för bästa grepp i skogen så kan det vara en god idé att montera slangar i däcken för att inte riskera att däcket ska tryckas av fälgen.

Slangstorlek:

En och samma slang kan passa många olika däckstorlekar, se varje enskild produkt för vilka storlekar varje slang täcker.

Vilka storlekar en slang täcker anges enligt följande: "22/25*7/10,5-11/12" denna slang täcker alltså däck som är 22 till 25 tum i diameter samt 7 till 10,5 tum breda och fungerar på 11 och 12 tums fälg.

Typ av Ventil:

Samma storlek på slang kan ha olika typ av ventil för att passa olika applikationer, kanske behövs en vinklad ventil på skottkärran för att komma åt och pumpa i luft? De vanligaste typerna av ventiler till ATV och UTV är raka ventiler av typen TR13 eller TR4 medan det på gräsklippare och grönytemaskiner är vanligare med en vinklad ventil för att man ska kunna komma åt och fylla i luft när däcket är monterat.

Filtrera (0)
Visar 32 produkter
Visar 32 av 32 produkter