Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Sadel

Kompletta sadlar till fyrhjulingar. En sadel får utstå mycket under en fyrhjulings livslängd och kan slitas sönder eller förloras under transporter. För vissa fyrhjulingar finns det inte lösa sadelöverdrag att köpa utan endast kompletta sadlar.

En sadel består i regel av en bottenplatta där ett sadelskum är monterat på, över sadelskummet sitter ett sadelöverdrag som ofta är tillverkat i syntetiskt läder eller vinylmaterial för att sadeln ska få god slitstyrka och god komfort.

En komplett sadel är oftast väldigt specifikt utformad för det fordon den ska passa, det gäller att piggarna som låser sadeln i framkant och låsningen i bakkant linjerar med din fyrhjulings chassi för att sadeln ska ha god passform.

I vårt sortiment hittar du sadlar till flera olika vanligt förekommande fyrhjulingar.