Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Lås & Kätting

Kättinglås, bromsskivelås och golvankare för att du säkert skall kunna förvara din ATV eller Quad, lås av hög kvalitet från kända tillverkare som alla är godkända med minst klass 3.

Till din fyrhjuling rekommenderar vi ett klass 3 lås med en kätting på 2,5 meter, då har du möjlighet att låsa fast maskinen i ett fast föremål i garaget, carporten eller motsvarande vilket gör det riktigt svårt för tjuven att stjäla maskinen.

Har du inget annat föremål att låsa fast maskinen i kan man montera en golvögla i betonggolvet. Ofta är det ett krav från försäkringsbolagen att en fyrhjuling eller UTV ska vara fastlåst med ett Klass 3 Lås så att det är immobiliserat, dvs inte kan rullas iväg. På många fyrhjulingar är det svårt att låsa maskinen genom hjulen och ramen samtidigt då det inte finns speciellt mycket utrymme i fälgarna att trä igenom en kätting, i dessa fall är det ofta enklast att låsa maskinen med en kätting runt ramen till en golvögla eller annan fast installation där du parkerar fordonet.

Har du en Quad fungerar ofta ett bromsskivelås bra som sätts fast i bromsskivan eller drevet bak. Då har du ett lås som du lätt kan ta med dig så även om du parkerar på stan så står den säkert.

Filtrera
20 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 20 produkter
Visar 20 av 20 produkter