Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Vindruta

Vindrutor till ATV och UTV modeller i flera olika utföranden för att passa alla vanligt förekommande modeller och behov. En vindruta är ett väldigt bra tillbehör för dig som använder din ATV eller UTV för färd eller transport på vägar i lite högre hastighet och vill ha skydd för fartvinden för förare och passagerare. Vindrutan tar bort den kalla fartvinden och gör färden behagligare, speciellt i kall väderlek.

Vindrutor till fyrhjulingar finns i både universal och modellanpassade modeller, universal vindrutor passar de flesta fyrhjulingsmodeller, det som krävs är att två fästen skall kunna monteras runt styret där vindrutan i sin tur monteras på. Dessa fästen kan monteras på alla styren av standardstorlek (22mm i diameter) där styret är synligt, dvs styret har inte någon heltäckande kåpa över sig. Har ditt styre en kåpa kan du behöva göra hål i denna för att montera fästena, eller välj en modellanpassad vindruta.

Vindrutorna till ATV finns även i några olika utföranden:

Quick Release: Rutan har ett snabbfäste som göra att du med en sprint kan lossa själva rutan från fästena som monteras fast i styret. Rutor utan Quick Release fästs istället med en skruv och mutter i styrfästet.

Cut-Out: Cut Out innebär att rutan har en utskärning för fyrhjulingsmodeller med lampa monterat på styret, utskärningen är till för att rutan inte ska vara i vägen för styrlampan. Saknar din maskin lampa på styret kan du välja en modell utan så kallad Cut-Out.

Till UTV finns det ofta vindrutor i några olika utföranden att välja mellan, komplett hel vindruta, halva vindrutor eller vikbara vindrutor. Beroende på vad du använder din UTV till eller vart du kör någonstans kan någon av de olika rutorna passa dina behov bättre.

Filtrera
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 10 produkter