Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Fjädring

Hårdare fjädrar, fjäderlåsning och mellanlägg till fjäderben för ATV och UTV. Hårdare fjädrar används med fördel när du drar tunga skogsvagnar eller monterar ett frontmonterat plogpaket på din ATV för att förhindra att fjädringen sjunker ihop för mycket.

De flesta moderna fyrhjulingar har individuell fjädring så kallat IRS (Independent Rear Suspension) bak för att ge bästa åkkomfort och framkomlighet i terräng, detta gör att vikten av till exempel en timmervagn ligger på stötdämparna bak till skillnad från en maskin med stel axel där vikten hamnar direkt på bakhjulen, för att förhindra att stötdämparna överbelastas vid tung last kan starkare fjädrar eller fjäderlåsning monteras.

Hårdare fjädrar finns till de flesta vanligt förekommande fyrhjulingar och UTV modeller på marknaden och är vanligt att montera på maskiner som används i tyngre arbeten.

Har du bara behov av att förstärka din fjädring ibland för att den inte ska tryckas ihop för mycket av tung last eller plogning kan du enkelt montera mellanlägg av gummi som hjälper dina originalstötdämpare att hålla emot vikten av en tung vagn eller plog. Mellanlägg är mycket enkla att trycka in i fjäderbenet och passar i princip alla modeller på marknaden.

Filtrera
26 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 26 produkter
Visar 26 av 26 produkter