Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Tändspole

En tändspole har som uppgift att förstärka strömmen som kommer från din fyrhjulings stator/generator så att den blir tillräckligt kraftig för att generera en gnista genom tändstiftet. Tändspolen får ström från generatorn/statorn som sedan går genom en spole som förstärker strömmen många, många gånger, när spolen sedan får en signal från fordonets CDI eller ECU box (Motorstyrenhet) så släpps strömmen från tändspolen och skickas ut till tändstiftet genom tändkabeln, allt detta sker sekundsnabbt men är avgörande för att din fryhjuling skall starta och gå som tänkt.

På fyrhjulingar och UTV maskiner sitter tändspolen ofta monterad i ramen i nära anslutning till motorn och du hittar den enklast genom att följa tändkabeln bakåt tills du kommer till en liten rektangulär eller rund box där tändkabeln går in i ena änden och en eller två mindre kablar går in i andra änden. Ofta sitter tändspolen monterad i fyrhjulingens ram med en eller två skruvar varav den ena eller båda skruvarna ofta fungerar som jordpunkt.

Filtrera
59 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 59 produkter
Visar 48 av 59 produkter