Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Sadelöverdrag

Sadelöverdrag till ATV som skyddar din sadel och gör den motståndskraftig mot fukt.

Sadelöverdraget är monterat över sadeln sadelskum och är i regel fäst i sadelns bottenplatta genom att man trär sadelöverdraget över sadelplattans kanter och häftar fast överdraget i underkant.

Sadelöverdrag får utstår mycket slit och släng då man väldigt ofta kliver av och på en fyrhjuling som används i arbete eller som transportfordon.

Många använder sin fyrhjuling som arbetsfordon och sitter du på maskinen med arbetsbyxor med verktyg hängandes till höger och vänster är det lätt hänt att sadeln får rispor och revor i sig. Förutom det rent visuella gör ett skadat sadelöverdrag att sadelskummet inte skyddas som tänkt mot väder och vind vilket gör att dynan ständigt kan vara fuktigt vilket gör körupplevelsen sämre, ett skadat sadelöverdrag riskerar snabbt att bli ett större hål och detta har visat sig bjuda in gnagare och möss att bosätta sig och känna sig som hemma i sadelskummet varpå du förutom ett nytt sadelöverdrag även behöver köpa nytt sadelskum eller i värsta fall en komplett sadel.

För att besvara dig besvären med större reparationer än nödvändigt eller en blöt och obekväm körupplevelse är det en god idé att byta ut ditt sadelöverdrag när det uppstår rispor eller revor i det.

Den vanligaste typen av sadelöverdrag är det som ersätter ditt originalöverdrag och häftas fast i bottenplattan, det ger en mycket tight och fin passform.

Det förekommer även sadelöverdrag som fungerar som en klädsel som dras över ditt originalöverdrag och fungerar framförallt som ett extra skydd.

Filtrera
131 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 131 produkter
Visar 48 av 131 produkter