Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

Hasplåt

För att skydda underredet på din fyrhjuling vid körning i tuff terräng behöver du en hasplåt, annars riskerar du att stenar och stubbar slår sönder underredet eller att grenar sticker hål på drivknutsdamaskerna och drivknutarna slits ut i förtid.

Dagens fyrhjulingar kommer ofta utrustade med underkörningsskydd i tunn plast som skyddar mot mindre sly och stubbar men skall du arbeta i skogen med din ATV eller UTV är detta oftast inte tillräckligt.

Våra hasplåtar är framtagna för att skydda underredet på din maskin så att du aldrig behöver oroa dig över vilka hinder du har framför dig, detta kör körningen till och från arbetsplatsen enklare och säkrare då du slipper ta långa omvägar för att undvika terrängpartier som annars hade kunnat skada underredet på maskinen.

Hasplåtar finns både i extremt slagtålig plast eller aluminium och täcker i regel hela underredet, inklusive fotbaljorna och länkarmarna som annars ofta är oskyddade mot slag från stockar och stenar.

Vill du lära dig mer om hasplåtar och hur man monterar en hasplåt? Läs vår stora hasplåtsguide!

Alla våra hasplåtar kommer förberedda för montering av Bronco/Cycle Country/IB Plogfästen, Viss modifiering krävs vid montering av Warn plogfästen

Filtrera
192 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 192 produkter
Visar 48 av 192 produkter